//Snow Flowers
Rintihan Hati Dari Seorang 'Hamba
Jumaat, 30 Ogos 2013 @ 8:01 PTG | 0 Comment [s]

                                      Assalamualaikum ^^
                            Sebelum ni aku selalu jugak lah sakit kepala senang cerita setiap hari pun ada . amboi , kemahen hehe :p tau dak rasa dia macam kena hentak kat dinding pun ada , serius gua cakap sama lu , sakit dia mengalahkan impak maksima , evoulusi KL drift pun ada . memusing - musing gitu kan kereta ?

   pening aih kepala cheq nii haaaaa~ 


                                                    

                                    sampaikan haritu berkongsikan bantal tidoq dengan member aku pun rasa macam nak tersembur otak aku keluar ! hmmm , nasib baik tak terkeluar lagi lah ! kadang aku ikir , kita hidup ini bergantung kepada sapa , kalau bukan Allah ? aku tau , dia mesti nak yang terbaik untuk hamba-Nya ! mungkin aku ada (ter-ber-meng-men, dan sebagainya untuk imbuhan) sakitkan hati kawan yang aku tidoq dengan dia tu . mana nak tau  , Allah bagi aku sakit kepala aku tu untuk ampunkan dosa aku yang daif ini , sakit itu kan kafarah dosa ! ada hikmah semua nya ni .     

                                           
    
bersangka baiklah dengan Allah :) 
(even fail dalam periksa :p  mentang- mentang aku exam kan!! haruslah beringat-ingat gituwww) hakhakhak  hmmm , dah macam perli diri sendiri okay!!! Ohoii , apasal aku rasew over sangat ni!                                                                                                                                                                                       
~Kalau aku mati awal 
-aku takut sangat , amalan yang sikit ini dibawa bertemu Allah , ibadahku ditolak Allah , bumi ini malu menerimaku :/


~Kalau aku mati lewat
-aku takut sangat , aku akan lalai , semakin alpa mencari pahala , semakin giat melakukan dosa . Allahuakbar :/







Older Post

Assalammualaikum peeps ! Hi , welcome to my snow flowers blog . Be nice here , enjoy it !


YOUR CODE MP3 HERE !!!



DiaryAboutStuffSite



YOUR CBOX CODE HERE !!!


Template :: Fatieyn
Edited :: Mahaya
Re-edit :: YOUR NAME
PLEASE DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!